tisdag 7 februari 2012

Vår "mushistoria"






Blog Image

 Hej bloggen! Här får ni ett kollage som pappa gjorde för måånga år sedan när vi fick våra första möss! Vi tyckte såklart att dom var jättesöta (inte lika söta som mössen vi har nu men...)! Vi fick dom av några som fått dom från någon annan familj, men blivit allergiska. Min mus hette Mimmi, Majas Iris och Lukas hette Snö. Mössen såg lite skabbiga ut (Snö hade tex bara ett öra) med levde ändå länge och mådde väldigt bra!

Efter dessa små söta möss hade dött köpte vi fem möss från djuraffären och I'm just telling you : never again! Fy vilken "kvalitet" (eller vad man nu ska säga) det var på dom mössen. En av mössen var redan sjuk när vi köpte dem osv.

KÖP ALDRIG MÖSS FRÅN EN DJURAFFÄR! När man köper möss från en uppfödare vet man ju var mössen kommer ifrån och att de som säljer mössen vet vad de gör! Det är dessutom inte så mycket dyrare heller och så lever ju mössen längre (om man tar bra hand om dem alltså)!

1 kommentar:

  1. Hej på er barn! Var försiktiga med mössen, visst visade er mamma er artikeln om den hemska musfebern som tydligen sprids via hemma-råttor? Var försiktiga med att hålla i dem och så! Hälsar Morbror Thomas

    SvaraRadera